StoryEditor
ModaMODNI RADAR

Teško im je odoljeti: Viki Rađa i Aleksandra Dojčinović u Splitu plesale u istim cipelama, ni jedna se ne odriče modela koji je toliko i udoban i šik

Piše M.K.
24. prosinca 2018. - 10:32
koncert000

Među 12 tisuća obožavatelja koliko ih se, prema tvrdnji organizatora, okupilo u Spaladium Areni na spektakularnom koncertu Miše Kovača nije manjkalo ni poznatih lica.

Koliko god poznati i vlastitim karijerama u javnosti prepoznati bili, i oni su u splitsku arenu stigli samo kao poklonici kultnog šibenskog pjevača.

'Plaka san ka malo dite. Non stop. Uz Olivera, i za Mišom će se plakat danima. Biti sinoć tamo nema cijene...': Dino Rađa otvorio dušu, evo što je ponio kući iz garderobe

Među njima su bili i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danijelom, koja je odjevnom kombinacijom pokazala da itekako prati trendove, životinjskom printu, naime, nije odoljela ni prva dama grada.

'Pjesma se, Stankoviću, spojila s nebom': pogledajte ekstazu Splićanki i Splićana, Mišo ne može plesati kao Jagger, ali je spreman umrijeti na sceni

"Animal print" na torbici nosi i hrvatska modna dizajerica s najslavnijim klijentima, Aleksandra Dojčinović, koja je pažnju plijenila i atraktivnim salonkama koje objedinjuju upravo ono što svaka žena želi: trendi look i savršenu udobnost.

U identičnom modelu na istom se mjestu pojavila i Viktorija Rađa, koja je uz Mišine hitove također plesala u istim neodoljivim bijelim cipelama.

 

Izdvojeno

14. srpanj 2020 00:17