StoryEditor
ModaOBLAK ŽUDNJE

Svi imamo omiljeni model, a ovom tepaju da je torba godine! Đurđa Tedeschi nosi original, a za sličnim verzijama pristupačnijih cijena pomamile su se mnoge

Piše Ana Franić
14. studenog 2019. - 16:48
Dana Budisavljević i Jadranka Sloković

Nose je Salma Hayek, Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley, Lily Aldrige i brojne druge modne ikone.

“The Pouch”, clutch torba talijanske modne kuće “Bottega Veneta”, koja izgleda poput oblaka i koja je izrađena od iznimno mekane kože, u tren oka osvojila je strane i domaće fashionistice, a u modnim krugovima o njoj se već govori kao o torbi godine.

Ovaj “modni oblak” jedno je od prvih izdanja Daniela Leeja, kreativnog direktora “Bottega Venete”, koji je postigao uspjeh već sa svojom prvom kolekcijom. Može se kupiti verzija od kože pitona, glatke teleće kože i od isprepletenih trakica u različitim bojama.

Od 980 do 2300 eura

Torba minimalističkog dizajna polako ulazi u ormare svih zaljubljenica u modu, a njihova lakoća kombiniranja uz sve što posjedujete oduševljava. Najveća novost je i manja veličina torbe, “The Pouch 20”, koju svi uvelike hvale. I velike i male verzije prodaju se munjevitom brzinom, tako da, ako želite i sebi priuštiti vječan i nosiv modni dodatak, požurite.

Cijena im se kreće od 980 od 2300 eura, na tržištu su se vrlo brzo pojavile i verzije pristupačnijih modnih brendova koje podsjećaju na nju, a oni koji baš žele “oblak” a nemaju dovoljno za original, kopije mogu pronaći na eBayu i AlliExpressu.

“The Pouch” se lako kombinira uz sve stylinge, izgleda odlično i definitivno je najpopularniji dodatak godine, a kombinacije “diže” na posebnu razinu.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 07:24