StoryEditor
ModaPromo

Shopping koji se isplati!

Piše PROMO
10. siječnja 2020. - 11:23
nasl sale cityPg

Veliko sezonsko sniženje stiglo je u omiljene trgovine, što znači da je vrijeme da popularne zimske komade s popisa želja preselimo ravno u ormar!

Izlozima trgovina u shopping centrima zavladali sunatpisi s kojih vrišti SALE, što znači da je upravo sada idealno je vrijeme za kupnju! Neodoljive modne trendove za koje niste bili spremni izdvojiti novac na početku sezone sada bez grižnje savjesti možete uvrstiti u svoj outfit.  Zmijski uzorak? Može! Rokerske čizme? Zašto ne! A ni nova bunda u trendi plavoj boji također nije loš izbor…

Uz oznake od 50% popusta i više, neodoljivim modnim komadimauistinu je teško odoljeti. Kako biste se ove sezone u lov na sniženja zaputili koliko-toliko hladne glave, donosimo nekoliko savjeta.

PAMETNO ULAŽITE

Kako se pametno ulaganje ne bi završilo na odjelu s basic komadima, prije shoppinga obavezno istražite ponudu u trgovinama. Odlična platforma za to je City Mix&Match, na kojoj vas čeka pregled najnovijih trendova koji stižu ravno iz trgovina. Osim it komada sezone, pronaći ćete i modne izloge s gotovim outfitima koji će vas u trenu inspirirati.

KUPUJTE SAMO ONO ŠTO VAM PRISTAJE

Za broj manje gležnjače jako su loša ideja. Hlače u koje ne stanete, ali će vam savršeno pristajati nakon novogodišnje dijete također ne zvuče kao nešto što vam baš treba. Zapravo, sve ono što vam trenutno ne pristaje, ne treba se naći niti u vašem ormaru.

NEKA VAS POPUST NE ZAVEDE

Popust od 70% možda zvuči kao sjajan ulov, ali dobro promislite biste li isti komad kupili i po punoj cijeni. Ništa nije isplativo, ako će skupljati prašinu na policama vašega ormara.

Prije shoppinga obavezno zavirite na City Mix&Match gdje vas čeka pregled najnovijih trendova te ideje kako ih uklopiti u svoju garderobu od kojih vam nekoliko donosimo u galeriji, a odlične popuste koji vas čekuju u City Centeru one provjerite klikom na link popusti.

Neka modna igra počne!

 

Izdvojeno