ModaIznenadila frizurom

Rozga stigla u izdanju kakvo svaka žena priželjkuje: Josipa Pavičić Berardini okupila brojne poznate na promociji knjige

Piše L. L.
Ecija Ojdanic, Josipa Pavicic Berardini i Slavko Sobin

Domaća autorica i nekadašnja televizijska voditeljica, Josipa Pavičić Berardini održala je sinoć promociju svoje nove knjige, a došli su ju u tome podržati brojni prijatelji iz javnoga života.

Riječ je o petome po redu djelu autorice koja se pomosi autobiografskim momentima u svojim radovima, a tako je i ovaj put. "Promatrači u zrcalu" istovremeno je topla ljudska priča, poučna, ali napisana iz iskustva same Pavičić. 

Knjiga je tako nastavak prethodnih četiriju izdanih, u kojima je ogoljela dušu čitateljimai iskreno progovorila o osobnoj borbi s teškom bolešću te praznini i tuzi koju nosi razvod braka, svojevrsni gubitak (u) ljubavi.

S njom su na predstavljanju i čitanju odlomaka gostovali i brojni poznati. Jelena Rozga, Slavko Sobin i Ana Begić "dali su ruke" u čitanju dijelova odlomaka publici, a na događaj u restoranu Miki's u centru Zagreba stigli su i Ecija Ojdanić, Sanja Vejnović, Snježana Mehun te brojni drugi prijatelji i kolege.

A na literarno su druženje stigli u najboljim izdanjima. Snježana Mehun pritom je "spojila nespojivo", pa servirala satensku košulju u kombinaciji s torbom za laptop, uza sve i frizuru u stilu Heidi, dok su se ostali odlučili na nešto jednostavniji "look". Sve radosti "sređivanja u trenu" iskoristila je Ana Begić, pa je tako stigla u romantičnoj haljinici koja je sama za sebe dovoljna.

Rozga je pak prošetala traperice o kojima svaka žena vjerojatno sanja, a i stoje joj tako; bijelom košuljicom samo je potvrdila svoj trendsetterski status, a za istu se nijansu odlučila i zvijezda večeri - Josipa Pavičić blistala je u bijelome.

#JELENA ROZGA#SNJEžANA MEHUN#ANA BEGIć#JOSIPA PAVIčIć BERNARDINI