StoryEditor
Modaone znaju što je in

Ove zgodne Splićanke svaki 'event' pretvore u modnu reviju: provjerite što ove sezone nose poznate gradske trendseterice

Piše K.J.
20. svibnja 2017. - 14:50
splicanke

Jučer je u hotelu Le Méridien Lav, Split otvorena izložba Vaska Lipovca 'More ljudi i obale'.

Tada su goste pozdravili Arnoud Zaalberg, generalni direktor Le Méridien Lav, Split i Mario Lipovac.Izložbi, koja će biti otvorena sve do 1. listopada 2017. godine, su tako nazočili mnogi poznati Splićani i Splićanke.

Anamarija Asanović, Robert i Mija Pauletić, Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić, Sandra Ledenko, Horvat Čagalj, Ivo Perkušić, Silva Dvornik i mnogi drugi uveličali su svojom prisutnošću ovaj, za Split, iznimno važan kulturni događaj.

Anamarija se odlučila za predivnu proljetno lepršavu suknju te košulju sa crvenim remenom u kombinaciji sa štiklama iste boje. Dok je Mija Pauletić izabrala haljinu, koja podsjeća na boho stil, a Silva Dvornik odjenula je prugastu haljinu, ispod koje je iskombinirala košulju s puf rukavima, nezaobilaznim modnim trendom ovog proljeća.

Uvijek skladno odjeven Horvat Čagalj pojavio se u klasičnom muškom stilu s bijelom košuljom i crnim svečanim hlačama, a Robert Pauletić izabrao je za ovu prigodu hlače bež boje te svijetloplavu košulju na tamni sako.

Poznati Splićani kao i Splićanke time su ponovno dokazali svoj nenadmašan ukus u odijevanju jer se ne može izabrati tko je bio skladnije odjeven.

 

 

#IZLOžBA

Izdvojeno