StoryEditor
ModaIma prednosti

Nije iritantno kao šilterice naopako, ali... Modni trend ‘u nastajanju‘ podvojio korisnike društvenih mreža, što mislite hoće li zaživjeti?

Piše J. V.
23. veljače 2020. - 20:19
Andreas Solaro/AFP

Prije nekoliko mjeseci, točnije, krajem jeseni prošle godine, trendseterice su se pomamile za debelim obručima za kosu - od baršuna, od baršuna i dragulja, samo sa šarenim stakalcima, ukrašenima cvjetovima i raznim uzorcima.

Ovu vrlo stylish "krunu" malo bi kome palo na pamet nositi naopako.

No eto, i toga su se dosjetili modni znalci. Na Tjednu mode u Milanu, koji završava danas, modna kuća Fendi predstavila je kolekciju za nadolazeću jesen, a svaka od manekenki koje su nosile reviju pojavila se s ovom obrnutom krunom na glavi. Debeli obruč nosile su na donjemu dijelu, oko potiljka, da bi iznad njega udobno sjedila punđa.

Znate kako neki nose sunčane naočale? Nije iritantno kao šilterice naopako, ali...

Stoga je i ovaj modni trend u nastajanju naišao na dvojne komentare. Dok se neki oduševljavaju inovativnošću talijanske modne kuće, drugi proklinju dan kada se netko toga dosjetio i "nametnuo" drugima. Žena iza ideje je, piše The Cut, stilistica Sam McKnight.

Kao bonuse ove odluke navela je otvorenost prednjeg dijela lica, zalizana kosa na čelu djeluje još nježnije. A obruč položen ispod punđe kosi daje puninu i potporu. 

Još niste sigurni? Možda vas inspiriramo fotografijama, ove su nam najbolje s revije.

#OBRUčI ZA KOSU

Izdvojeno