StoryEditor
ModaPARADA NA PISTI I OKO NJE

Nema tko nije bio na reviji Aleks Dojčinović: Jolina Ana ne odvaja se od hit torbice, a nevjesta našeg slavnog kipara svima je održala lekciju iz elegancije

Piše M.K.
30. svibnja 2018. - 16:04

Kako su modne revije Aleksandre Dojčinović redovito prvorazredni društveni događaji, koje resi glamur od kiča ublažen vrhunskim lokacijama, poput Atelijera Meštrović na zagrebačkom Gornjem gradu, gdje je ovaj put modni događaj održan, tako je uobičajeno da ih prati neviđeno puno poznatih lica.

A i tko ne bi uživao u događaju na kojem te dočekuju u restoranu zalogajčićima, voze autima na mjesto događaja, u toploj ljetnoj večeri osvježavaju napicima, daruju poklončićima i u svemu tome inspirirate se sjajnim kreacijama.

Upravo u svim tim povlasticama uživali su Oliver Mlakar, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Bojana Gregorić, Branka Krstulović, Ana Stojić Deban, Lejla Filipović, Judita Franković, Iva Šulentić, Tomislav Madžar, Tihana Harapin Zalepugin, Daniela Trbović, Ecija Ojdanić, Ana i Jole Čagalj, Monika Kravić, Petra Kurtela, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Ergić, Mirna Maras Batinić, Korana Gvozdić, Renata Sopek, Irena Škorić te mnogi drugi.

 

 

 

 

 
 

Kako je pojasnila Aleksandra Dojčinović, njezina je namjera bila da se obrati direktno mladima, podsjećajući ih na važnost odabira pravih životnih uzora, a ne instant zvijezda čiji uspjeh nerijetko ne potraje ni onih magičnih pet minuta.

Zato je cijelu priču smjestila u atelijer svjetski proslavljenog kipara, poznatog i kao osvjedočenog ljubitelja društva i društvenih događanja, koji je prijateljevao s Nikolom Teslom i Augusteom Rodinom. Najiščekivaniju modnu reviju sezone tako nisu propustili nasljednici Ivana Meštrovića, sin Mate Meštrović i njegova supruga Rumjana, koja je na događaj donijela svjetski glamur, te održala vrlo uspješnu lekciju iz elegancije.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 02:45