Modasasvim drugačija analiza

'Ne mogu probaviti njezinu frizuru. Bit će zanimljivo vidjeti njezine modne kombinacije': Sanja Milanović i Kolinda Grabar Kitarović prošle su kroz sito i rešeto modnih stručnjaka, evo što im zamjeraju

Piše Vinko Paić
6. siječanj 2020. - 17:17
rgx time: 0.00046300888061523

U nedjeljnoj izbornoj noći oči milijunskog auditorija bile su prikovane za male ekrane, a mnogim gledateljima nije promaknula modna usklađenost našeg novoizabranog predsjednika Zorana Milanovića i njegove supruge Sanje Milanović.

Nakon pet godina Hrvatska je tako opet dobila Prvu damu koja će poput svojih prethodnica intrigirati javnost svojim odjevanjem.

S obzirom da je ova diplomirana liječnica poznata po tome što njeguje elegantan i decentan stil nema sumnje kako će to raditi i u budućnosti, a da igra na sigurno pokazala je i tijekom trijumfa svog supruga pojavivši se u crvenoj suknji A kroja i crnoj bluzi te frizuri kakva je bila popularna u zlatno doba Hollywooda, pedesetih godina prošlog stoljeća.

Gospođa Milanović ništa nije željela prepustiti slučaju, pobijedio njezin suprug ili ne, s čime se slaže modni kreator Ivica Skoko koji ističe kako od nove Prve dame nije očekivao ništa manje od onog što je vidio u nedjelju.
– Jako mi se sviđa njezin stil odjevanja i promišljen pristup modi, vidi se da prati modne trendove i pomno bira kreacije u kojima će se pojaviti u javnosti.

Žena ima stila, a oni koji komentiraju da joj je bluza možda bila malo prozirna sada joj traže dlaku u jajetu i to su sve zli jezici. Bila je primjereno odjevena, baš kako to zaslužuje prilika, u kojoj se našla sa suprugom. I po frizuri kakva je sad u trendu, vidi se da se dobro pripremila. Baš joj je lijepo pristajala uz inače skladnu liniju i držanje.

Siguran sam da nas neće osramotiti u svijetu i ne bojim se njezinih mogućih gafova jer nju i moguća kritika pokolebati neće. Jedino bih volio da poput bivše predsjednice prilikom odabira odjeće više pažnje posveti domaćim dizajnerima pogotovo kad su u pitanju službene ceremonije na kojima se zahtjeva određeni dress code.

Očekujem i da neće pogriješiti kad bude birala savjetnike za svoj stajling - kaže Skoko.

Zamolili smo ga da nam prokomentira i odjeću Kolinde Grabar-Kitarović u izbornoj noći.  Pojavila se u crnom odijelu s hlačama i bijelom košuljom s mašnom dok je kosu, kako smo to od nje i navikli, skupila u pundžu.
– To je kombinacija s kojom se nikako ne može pogriješiti.

Možda je ovo bio i jedan od njezinih najboljih stajlinga. Moguće da je i sama osjetila kako se oprašta. Moram priznati i da je pokazala zaista odličnu liniju koju je stesala u posljednje dvije godine. Prekrasno izgleda!

Ipak, nikako ne mogu probaviti njezinu frizuru kakvu je imala tijekom cijelog mandata.

Naprosto ne odgovara njenoj fizionomiji i obliku glave. Smatram da bi je kraća frizura baš pomladila i dobro pristajala, kaže Ivica Skoko.
Njegov kolega Borut Mihalić mišljenja je kako Sanja Milanović ima želju za pomakom te da je njezin nedjeljnji stajling odmak od onih klasičnih.

- Svakako će u idućim mjesecima biti zanimljivo vidjeti njezine modne kombinacije.

Što se Kolinde tiče, kod nje se uistinu dogodila jedna prava ekspanzija stila.

Pogledajte samo njezine fotografije u trenutku kad je postala predsjednica i ove od danas. Sve vam je jasno - zaključio je Mihalić.


 

 

#KOLINDA GRABAR KITAROVIć#SANJA MUSIć MILANOVIć#MODNI ODABIR U IZBORNOJ NOćI