StoryEditor
ModaSVI SU BILI, SVE SE MJERKALO

Je li ovo Sandra Perković odjenula najkraću haljinu ikad?! Bome joj je i Jolina Ana bila žestoka konkurencija; pored njih Maja Šuput prošla je gotovo neopaženo

Piše M.K.
28. studenog 2017. - 09:40
dojcinovic00

I ptičice na grani cvrkuću i znaju kako veliki broj osoba poznatih iz hrvatskog javnog života, čim imaju neku posebno svečanu prigodu i treba im izuzetno elegantno i ženstveno izdanje, kontaktiraju omiljenu dizajnericu Aleksandru Dojčinović.

Ne čudi stoga što na njezinoj sinoćnjoj modnoj reviji održanoj u Modernoj galeriji nema tko nije bio. Gotovo doslovno. I premda je, već po "defaultu", Severina plijenila pažnju čim se uprizorila, za posebno seksi outfit odlučila se sve provokativnija Sandra Perković, izmamivši znatno više pogleda i komentara od splitske pjevačice.
 

 

No na tom planu, dakle ideji da se u stylingu u prvi plan izbace noge, popularnoj bacačici ozbiljno je konkurirala druga Splićanka, Jolina supruga Ana Čagalj.

Pored njih, poslovično preatraktivna Maja Šuput, koja apsolutno uvijek daje sve od sebe da dosegne maksimum i da nikako ne prođe nezapaženo, ovaj put je gotovo tako prošla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 08:52