StoryEditor
Modacool kopačke

Ivan Rakitić obožava svoje Predator adidasice

Piše PSD.
17. srpnja 2014. - 18:01
Adidas predstavlja Predator Instinct liniju - najnovije modele legendarnih Predator kopački koje "slave" 20.godišnjicu izlaska na tržište. Kopačka, koju su proslavili igrači poput Davida Beckhama i Zinedinea Zidana, dolazi u novom dizajnu koji kombinira elemente originalne kopačke i detalje koji asociraju na "životinjski " instinkt igrača za koje je dizajnirana.

Zaštitno lice Adidas predator Instinct "Solar Blue" kopački je poznati hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je komentirajući novi model izjavio:

"Nosim Adidas predator modele već duži niz godina. Jako sam zadovoljan njihovim performansama i načinom na koji kontroliraju loptu. Nove "Solar Blue" mi se posebno sviđaju, jedva čekam zaigrati u njima na Camp Nou."

Jedan od novih modela Adidas predator Instinct linije su "Revenge Instinct" kopačke koje utjelovljuju karakteristike dizajna Predator 1994., Accelerator 1998. i Mania 2002. kopački i dolaze u crvenoj, bijeloj i crnoj boji te posebna "Solar Blue" verzija koji dolazi u plavoj, crnoj i bijeloj s motivima ružičaste, a koja će biti dostupna isključivo u Intersport trgovinama. Nove modele povezuju detalji inspiriranim grabežljivcima koji koriste svoj instinkt za lov. Taj instinkt, kao i sposobnost predviđanja, dodira i vizije ključne za kontrolu igre karakterističan je za igrače koji nose Predator kopačke. "Solar Blue" nosit će uz Ivana Rakitić nogometni velikani poput Edina Džeke i Xavija Hernandeza dok će svoj Revenge Instinct na terenu pokazati Mesut Özil.

Nove tehnološke karakteristike Adidas predator Instinct kopački i dalje se odnose na kontrolu lopte. Najveća inovacija je revolucionarni konstrukcijski okvir koji obavija cijelu kopačku te osigurava izuzetnu kontrolu prianjanja, dodira i kontrole lopte čineći je idealnom za brzi dribling i nagle promjene smjera. Precizno konstruirani materijali koji uključuju i nove gel jastučiće i HybridTouch materijal, pružaju optimalnu kontrolu i udobnost, dok nove TPU potplate osiguravaju veću fleksibilnost pokreta.

Kako bi proslavio 20. godišnjicu dolaska Predator kopački na tržište i "odao počast" za prethodnih 14 modela, adidas će tijekom 2014. na globalnom tržištu lansirati 14 novih modela Predator Instinct kopački.

"Solar Blue" model dostupan je samo u odabranim Intersport trgovinama od 11. kolovoza, a "Revenge Instinct" u svim adidas shopovima od 17.srpnja. Preporučena maloprodajna cijena Adidas predator Instinct "Solar Blue" i "Revenge Instinct" kopački iznosi: 1.669,00 kn.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. kolovoz 2022 20:16