StoryEditor
Modaodaberite omiljeni par

Hit modeli Borova u novouređenim splitskim prodavaonicama

Piše PSD.
22. svibnja 2015. - 17:18
Borovo, najveći hrvatski proizvođač obuće, u posljednje vrijeme ulaže znatna sredstva u modernizaciju i dizajn proizvoda, ali i prodajnih prostora. U Splitu su tako otvorene čak dvije novouređene prodavaonice na adresama Krešimirova 2 i Ruđera Boškovića 15. 

Otvorenju moderno uređene prodavaonice u Krešimirovoj 2 nazočio je Predsjednik Uprave Borova Gordan Kolundžić, djelatnici Borova te najnoviji djelatnik Borova i legenda hrvatskog vaterpola Dubravko Šimenc.Iz asortimana Borovo prodavaonice svakako valja istaknuti najnoviju dizajnersku kolekciju Startasica, udobnih platnenih tenisica s atraktivnim dizajnerskim printevima.

A za nadolazeće ljeto neizbježan je barem jedan par Borosana i Boromina, također s atraktivnim personaliziranim uzorcima. Na kraju, tu su i balerinke My Ballerinas koje su već osvojile sve trendsetterice.

Zbog svoje tradicije, povijesti i kvalitete modeli Startasica, Borosana i Boromina pravi su turistički suvenir s dušom i pričom o Hrvatskoj.Posjetite nas, razgledajte i odaberite svoj omiljeni par, pozivaju iz Borova, napominjući kako je njihova obuća ručno proizvedena od najkvalitetnih materijala u Borovo tvornici u Vukovaru koja postoji još od 1931. godine.

Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi  gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice, podsjećaju iz Borova na još jedan razlog zašto upravo u njihovim trgovinama potražiti svoj omiljeni par obuće.
pr, foto: ante čizmić / cropix, borovo
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. veljača 2021 03:40