StoryEditor
ModaTeški hit

Četiri trenda koja će obilježiti proljeće: obišli smo trgovine i našli najbolje komade, uz njih dignite kombinaciju, a za male pare; Inspirirajte se!

Piše NIna Glučina Ramadža
4. ožujka 2020. - 17:43
Shutterstock/Ilustracija

Sa svakom novom godinom stižu i svježi modni trendovi u nakitu pa se u našim omiljenim trgovinama mogu pronaći zanimljiviji novi modeli koje ćete poželjeti nositi cijelog proljeća i ljeta 2020. Ova četiri trenda će biti hit sljedećih mjeseci a mi smo pronašli najbolje komade:

KARIKE

Osim metalnih lanaca, zlatnog i srebrnog sjaja na ogrlicama i narukvicama, nosit će se i oni ukrašeni sitnim kristalićima. Na prvi pogled možda djeluju neugledno i neukusno, ali dajte im priliku jer mogu biti vrlo cool ako ih se kombinira na pravi način. Odličan izbor za ljubiteljice upečatljivog nakita.

image
99,90 kn, Zara


RINGOVI

Naušnice u obliku ringova, doduše manjih, nosili smo i prošle godine, no sada su one dobile novo - oversized ruho.
Kada modni brendovi poput Prabala Gurunga, Balenciage i Proenze Schouler kažu da će sljedećih mjeseci naše uši krasiti ringovi s vintage i modernim prizvucima, onda dileme nema. Znamo da će ringovi biti teški hit.

image
55,90 kn, Mango


ŠARENILO

Ououou šarenilo se vratilo... i to u obliku velikih ogrlica s raznobojnim kamenčićima, šarenim perlicama na naušnicama, cvijećem i kristalima... Proljeće je stiglo!

image
49,90 kn, Stradivarius


JEDNA NAUŠNICA

Pobornice minimalizma ove sezone će doći na svoje. Ali, obratite pažnju samo na jednu stvar - naušnica mora biti upečatljiva i po nečemu posebna, bogato ukrašena detaljima ili neobičnog dizajna.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:58