StoryEditor
ModaU NARANČASTOM

Biste li se usudile odjenuti poput Severine? Splićanka na susret s fanovima stigla u drskoj kombinaciji

Piše M.K.
10. svibnja 2019. - 20:04
Severina

Kratke hlače već nekoliko sezona ne podrazumijevaju isključivo ležerne ljetne opcije, načinjene od najrazličitijih materijala i u svim mogućim uzorcima rado se kombiniraju u ženskim odijelima umjesto uobičajenih suknji i klasičnih dugih hlača.

Varijante su to koje sa sobom nužno 'oblače' i dozu modne smjelosti, sigurnosti da imate dovoljno dobre noge za tu opciju, a poželjan je i inale dobrodošao "coolerski" pristup, po kojem vas zapravo nije pretjerano briga što drugi misle o vašem stylingu.

Bez obzira na sve, odijela s kratkim hlačama nose sa sobom i određenu dozu sofisticiranosti koja može dobro proći za poluslužbena primanja, domjenke i slično.

Očito je tako razmišljala i Severina, koja je na susret sa svojim mnogobrojnim obožavateljima u prodavaonici "Nova ploča" u Zagrebu stigla u narančastom odijelu s popularnim culotte krojem hlača, na koje nije sparila njoj inače omiljene soknice, nego prave pravcate dokoljenke.

Podijelila je gomilu autograma i potpisa na svoj novi album "Hallo", slikala se stotinu puta, ali i višestruko bila proučena "od glave do pete".

Sviđa li se vama odjevna kombinacija popularne Splićanke? 

 

 
#SEVERINA#MOZAIK

Izdvojeno

05. srpanj 2020 10:13