StoryEditor
Moda'Kad se ima, može se'

Baš je posebna: Žanamari rekla 'ne' glavnome trendu Instagrama i započela nešto potpuno drugačije

Piše J.V.
5. listopada 2017. - 16:30
zanamari

Ako ste se ikada upitali tko pokreće trendove i kako to da uvijek iznova padamo na trikove pojedinaca čiji identitet na kraju nećemo ni saznati, odgovor biste, barem približan, mogli pronaći na društvenim mrežama. 

Platforme koje neki opisuju kao kič i neukus, htjeli mi to ili ne, oblikuju javno mišljenje, pokreću, ali mogu i dokrajčiti neke trendove. Vješto snimljene fotografije šalju nam poruku da smo ušli u idiličan svijet luksuza koji nam, vrlo prevarantski, u tom trenutku djeluje dostupan i blizak.

Žanamari Perčić, kraljica Instagrama u Hrvata, koja na toj društvenoj mreži, kako je sama priznala, visi 24/7, progovorila je o trendu koji 'ne podnosi', a svi ga nose. Za neupućene, Gucci torbica i remen apsolutni su must-have, ako je vjerovati našoj pjevačici, ali ona je odlučila reći 'ne'.

Iako, ne znamo tko bi točno mogli biti 'svi' koji su podlegli ovim modnim dodacima, budući da se radi o nevjerojatno skupom hobiju. Prosječna Hrvatica sigurno nema plaću koja bi mogla podnijeti dva modna dodatka kuće Gucci, pa Žanamari ima rješenje i za to.


Odlučila je biti posebna i svoja, kao i uvjek, pa je predložila trend Gucci sunčanih naočala. Uz objavu fotografije napisala je i ovo:

"Znači instagram pliva u Gucci remenima i torbicama. Svi imaju jednu te istu torbicu i identičan remen!!! E pa ja baš neću nego biram Gucci sunčane naočale, koje doslovno još na nikom nisam vidjela, a model je mega cool! Let's set a new trend!"

Njene pratiteljice oduševljene su idejom, a jedna je prokomentirala i ono što nam je svima prošlo kroz glavu:

"Kad se ima, može se!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 14:37