StoryEditor
LjepotaZaigrala se

Žanamari u sivim 'gegama' toliko je zgodna da nekima svašta pada na pamet: Ove polaroide prodaj HAK-u za otapanje leda na cestama!

Piše J.V.
7. veljače 2018. - 17:08
montura_revija22-241117

Hrvatsku je zakovao led, neke predijele gusti snijeg, a neke jednostavno muči dosadna kiša. Upravo je vremenska prognoza inspirirala Žanamari Perčić da unese nešto novo u svoj omiljeni hobi, poziranje.

Pretpostavljamo da se iza objektiva našao njen suprug, Joshua Macks zvan Maky, jer čini nam se da je ovo njegovih ruku djelo. Uvijek da vlastiti pečat svakome izdanju svoje drage, a ovoga puta objasnila je pratiteljima Žanamari o čemu se radi.

"Ono kad je vani kiša pa se uhvatiš igranja s prastarom Polaroid kamerom, ali popratiš situaciju i novim Canon-om... Za ne daj Bože!", objasnila je pjevačica ove dvije, prilično slične, fotografije.

Koja je koja, jasno je na prvi pogled, ali nisu se njeni pratitelji zamarali time. Više su se bazirali na zanosno izdanje seksi pjevačice, koja na fotografijama pozira u sivim 'gegama', grudnjaku i crnim štiklama, što je vrlo vjerojatno kombinacija iz snova za mnoge njene fanove.

Čak je i odjevni predmet koji prezire većina žena, svijetlosive tajice, Žanamari uspjela nekako progurati. U njima se vidi svaka, pa i najsitnija mana, tragovi celulita i 'višak' bilo koje vrste, pa ih većina izbjegava. Žaksy, kako joj dragi često tepa, tih problema nema.

"Ove polaroide prodaj HAK-u za otapanje leda na cestama!", predložio joj je jedan obožavatelj, oduševljen izdanjem. Njega je rastopila, svakako.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. ožujak 2021 03:12