StoryEditor
LjepotaMalo pozirala

Svatko ima svoje gušte, njeni su predivna plaža i čisto more: poznata Splićanka otvorila sezonu u Brelima, pokazala i zavidnu figuru

Piše J.V.
9. svibnja 2018. - 23:49
montura_revija18-241117

Ako vam se čini da nam se tmurno vrijeme zadnjih dana nešto poigrava s doživljajem ljeta, možda vas saznanje da su se neki već prepustili ljetnim radostima barem donekle ohrabri. Da i vi pokušate, dakako, u onim sunčanim periodima, malo odmoriti na plaži.

Možete se ugledati i na Renatu Lovrinčević Buljan, poznatu splitsku fitness instruktoricu i uživljenicu u sve što ima veze s tjelovježbom. Otkrila je na svojemu Instagramu koji su njeni 'pravi gušti', a objavu je popratila i zanimljivim fotkama.

"Svatko ima svoje gušte. Meni daj predivnu plažu, čisto more, ove Božje boje, najdraži tu...To je to!", piše Renata, a nadovezuju se pratitelji, puni pohvala njenoj zanosnoj figuri.
 


Sezonu je otvorila u Brelima, jednoj od najljepših plaža na Makarskoj rivijeri, a morske divote pale su u drugi plan pored njenoga izgleda. Pozirala je u svom điru, Barbie stilu, u rozom kupaćem kostimu.

Komplimenata je bilo puno, ali jedan se ipak izdvojio svojom žestinom.

"A na plaži lipotica, carica, majka, oslipit će još koji ljube od tvoje llipote! Savjetujem ti da si nađeš bodygarda carice kraljice ti lipotice grada Splita i šire!", poručio je Renati njen najveći obožavatelj.
 

 

#BRELA#RENATA LOVRINČEVIĆ BULJAN

Izdvojeno

07. srpanj 2020 05:34