StoryEditor
LjepotaPROMJENE PROLJEĆU U ČAST

Sandra Perković priznala da joj se muškarci boje prići 'jer je jača', a doktorica otkrila što je radila sa usnama

Piše M.K.
8. ožujka 2018. - 13:12

"Naša Sandra se priprema za proljeće .. nakon čišćenja lica odlučili smo se za osvježenje usana " - obznanili su u jednoj zagrebačkoj poliklinici i smjesta potakli golemu znatiželju i tisuću pitanja: što je to naša slavna bacačica Sandra Perković uradila s usnama?
Jer da su na recentnim fotografijama na društvenim mrežama pune, svježe i putene, jesu; a koliko su zapravo "njene" sad je svih puno više zanimalo.

 

"Što znači osvježenje usana?" - upitala je tako pratiteljica direktno na Instagram profilu klinike.
"Drugačija su..." - primijetila je druga.
"Ne obraćam nešto pažnju, ali među atletičarkama vlada neka moda! I ova naša Ivana Španović osvježava lice, ali pretjeruje, stavila botoks, a mlada je... Ok je malo hijalurona, to mi je cool sexy, pogotovo kada je djevojka lijepa kao Sandra Perković" - komentirala je pratiteljica iz susjedstva.

 

Sandra je, pak, upitana pred kamerama Nove TV za "dečke koji se okreću za njom" komentirala kako se "boje okrenuti jer je jača od njih".
Popularna bacačica koja često boravi u Splitu i prije dva dana je objavila fotografiju iz solju posute i prazne Marmontove gdje se za njom naprosto nije imao - tko okrenuti.

 
 

 

Izdvojeno

14. srpanj 2020 17:42