StoryEditor
LjepotaOpušten razgovor

Predsjednica sa Sanjom proćakulala o modi i ljepoti: Naravno da imam problem ujutro jer nemam što za obuć

Piše L.L.
29. ožujka 2018. - 00:14
grabar_kitarovic3-190218

Iako vrlo zauzeta, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s vremena na vrijeme ipak odvoji koju minutu kako bi pokazala narodu da je poput njih, pa se posveti malo društvenim mrežama, javnim događajima ili, kao ovoga puta, gostovanju u popularnoj emisiji.

Uostalom, kako odbiti poziv Sanje Doležal? Simpatična voditeljica ugostila je u svojoj radioemisiji Kolindu, pa su popričale o temama koje ih obe zanimaju i okupiraju.

Inače, bivša pjevačica Novih fosila skrasila se na Radio Mrežnici, gdje triput tjedno vodi svoj 'talk-show', a otkad je predsjednica prebacila svoj ured u Karlovac, dame su praktički postale susjede.

Opušten razgovor dviju plavuša zabavio je slušatelje, koji su i po društvenim mrežama oduševljeno reagirali. Simpatično im je bilo od Kolinde čuti zanesenost lakšim temama, poput šminke i garderobe...

Sanja je tako počela ispitivati predsjednicu o, kako to kažu na Radio Mrežnici, 'tipičnim ženskim problemima' poput vječne dileme 'Nemam što za obući'... 

"Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što za obuć", rekla je Kolinda pa dodala kako je 'primijetila da je i Sanja ukrala dvije haljine iz njenog ormara'. Pozvala se valjda na 'hit' kombinaciju o kojoj se pisalo, kada su se, u razmaku od samo nekoliko dana, obje pojavile u identičnim haljinama.

Otkrila je nakon toga Kolinda i tajnu svoga dobrog tena.

"Stavim ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan. Također, čuvam se sunca", dodala je.

Razgovor nije mogao proći bez da se dotakne tema prehrane. Kako se Sanja odlično snalazi u kuhinji, što je dokazala i u nekoliko kulinarskih emisija, zanimalo ju je kakve obroke preferira predsjednica. Kitarović je tako sa slušateljima podijelila svoj idealan menu; draža joj je riba od mesa, a i pivo od vina, na koje je intolerantna. 

Jedino pitanje na koje Kolinda nije dala konkretan odgovor je voli li više zabavnjake ili narodnjake.

"Ovisno o prigodi", nasmijala se i usput otkrila da se najbolje opušta u druženju s djecom kada ispeku kokice i provode zajedničko vrijeme jer je 'tata stroži od nje'.

#KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ#SANJA DOLEŽAL

Izdvojeno

07. srpanj 2020 12:45