StoryEditor
LjepotaMUŠKI SE 'TUKU KOMPLIMENTIMA'

Očito se u poslu 'navukla' na promjene, pa je i privatno osvanula drugačija: kako vam se sviđa novi izgled atraktivne Splićanke?!

Piše M.K.
15. svibnja 2018. - 22:37
maja00

"Odvedite me mome plemenu!" - poručila je Maja Bajamić u statusu na Instagramu, otkrivši pratiteljima na kakvu se promjenu danas privatno odlučila.

Već naviknutoj na stalne promjene spola, boje kože, frizure i figure, Maji je zacijelo postalo dosadno gledati se s dugom ravnom kosom pa se "naricala".

 

Dear 🌌, please take me to my tribe. 💜you, M 🕊 #wildhair #by @vikleriruz 🌺

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on


Prva je reagirala kolegica iz showa, Paola Valić Bekić, koja joj je samo poručila "ljubav", na što joj je Splićanka uzvratila emotivnim simbolima.

"Baš si lipa!", "Prelijepe boje, divno sve!", "Ajme šta mi je lipo ovo lice..." - neki su od izrečenih komplimenata.

 

BE Love U @kriedesign (jacket)☄️

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on


Ne samo posljednja, i prethodne su Majine objave izazvale veliku pažnju, a muškarci kao da se natječu koji će joj poetičnije udvarati.

"Ti ne moraš ništa ekstra učinit...Ti si jednostavno tako divna, lijepa, jaka i prodorna. I sportski i elegancija i dama sa stilom. Ma ekstra siii" - podvukao je zaneseni obožavatelj.

'Pravo sam varoško dite, al' najviše guštan kod babe i dide u Trnbusima!': Maja Bajamić otkrila koji su njeni pravi 'gušti'

"Jesi brate rasna. Prava ljepotica. A tako si jednostavna/prizemna" - dobacio se drugi.

Treći je bio konkretan: "Kad ćemo na kavu?" - upitao je pjevačicu.

 

 

 

 

#MAJA BAJAMIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 16:11