StoryEditor
LjepotaPod nož kao kod zubara

Naše poznate dame otvoreno o estetskim korekcijama, a Danijela Dvornik nagazila lažne moraliste: Zašto je 'bockanje' gore od korištenja skupe kreme?!

Piše J.V.
14. ožujka 2018. - 11:35
dvornik_danijela6-190817

Iako estetske korekcije odavno već nisu tabu tema, još uvijek nisu nešto čime se imamo potrebu hvaliti, pa će mnogi naši poznati ipak negirati ikakve zahvate. Služe se pritom raznoraznim 'opravdanjima' i mažu oči javnosti, ali i dalje nastoje progurati ideju da je sve to normalno i prirodno. No, eto, nije za njih.

Kako smo se davno oglušili na takve ispade, jer neke su stvari jasne kao dan, bilo kakve komentare tipa "Tko voli, nek' izvoli" koji pristužu od ljudi koji očigledno "vole", davno smo prestali uzimati zaozbiljno. U eri društvenih mreža neke su pripadnice naše 'scene' ipak odlučile podijeliti svoja, začudo, iskrena iskustva...

Jedna od njih je i Danijela Dvornik, kojoj nije strano svoju privatnost istresti u javnost. Bilo to druženje s unučicom, pokazivanje celulita ili otkrivanje što joj je jutros na 'pjatu', Danijela sve lijepo izloži tamo gdje ekipa to najbolje vidi i sudi o tome - na Instagramu.

"Ovako izgledam kad se probudim ujutro, tek oko podne počnem ličiti na ženu. Uglavnom, nisam nezadovoljna samo govorim istinu. Pedesete su godine kada se zaista još više moramo truditi oko sebe. Ne možemo baš sve pobrisati ali možemo utjecati da što duže ostanemo mladolike. Ima dosta među nama moralista koji će osuđivati "bockanje" ali znanost nam je to priuštila i zašto to ne bi iskoristili. Zašto bi bockanje filerima bilo nepoželjnije od korištenja neke skupe kreme za lice? Ne postoji osoba koja ne bi poželjela biti mlađa barem u licu, budimo realni. Ja se ne trudim zaustaviti godine ali želim sto duže imati njegovano lice...", napisala je otvoreno Danijela.
 

 

Ovako izgledam kad se probudim ujutro, tek oko podne počnem ličiti na ženu. Uglavnom, nisam nezadovoljna samo govorim istinu. Pedesete su godine kada se zaista još više moramo truditi oko sebe. Ne možemo baš sve pobrisati ali možemo utjecati da što duže ostanemo mladolike. Ima dosta među nama moralista koji će osuđivati "bockanje" ali znanost nam je to priuštila i zašto to ne bi iskoristili. Zašto bi bockanje filerima bilo nepoželjnije od korištenja neke skupe kreme za lice ? Ne postoji osoba koja ne bi poželjela biti mlađa barem u licu, budimo realni. Ja se ne trudim zaustaviti godine ali želim sto duže imati njegovano lice. U nastavku dermatološko-estetskog protokola pod vodstvom dr.Snježane Komadine iz Poliklinike GeminiPlus i u suradnji s Humed Pharma odradila sam novi level koji se sastojao od aplikacije dermalnog filera iz skupine Aliaxin proizvoda #Aliaxin #IBSA i inovativnog proizvoda za bioremodelaciju Profhilo #Profhil Bilo je brzo i bezbolno . Pokazat ću vam rezultate za koji dan.I pratite me...bit Ce i nagradna igra pa se netko možda pomladi.

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Njenu objavu popraćenu fotografijama zahvata o kojemu je govorila oduševljeno su dočekale obožavateljice.

"Hrabra i svoja Danijela!", "U pravu ste sve Danijela.Treba produžavati mladost, nije bitno sa čim, bitno da lijepo izgledamo!", "Svaka čast ženo, iskrena do boli!", nanizali su se pozitivni komentari.

I njena sugrađanka, Ecija Ojdanić, ne skriva svoj pozitivan stav prema zahvatima koji produljuju mladolik izgled. Sebe ističe kao pobornicu 'trackanja', čišćenja lica i maski, a dodaje: "Estetske su operacije kao kad ideš zubaru. Ne treba se toliko toga užasavati, postoje razni načini borbe protiv starosti, pa zašto ne", prenosi Večernji list.

Glumica Ana Begić također podržava tretmane ljepote, a kao zaštitno lice jedne od poliklinika koje se bave time, ne mora dodatno naglašavati svoje oduševljenje. Dermafileri i "bockanja" očito su popularni kod naših dama, a sve se ionako svodi na komentar 'poštenog' pratitelja Dvornikove...

"Svatko tko si to može priuštiti, podržavam", napisao je. Za nas ostale, tu su uvijek 'trackanja' i kremice!

 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

 

#DANIJELA DVORNIK#ECIJA OJDANIĆ#ANA BEGIĆ

Izdvojeno

09. srpanj 2020 01:36