StoryEditor
LjepotaKIM I KYLIE, ČUVAJTE SE!

Još jedna velika zvijezda pokreće kozmetičku liniju, brend 'Anares' nudit će široku paletu proizvoda

Piše
12. ožujka 2018. - 23:25

Kylie, čuvaj se! Najmlađa i najbogatija članica reality klana Kardashian/Jenner dobiva veliku konkurenciju u kozmetičkom biznisu. Serena Williams, slavna američka tenisačica sa 23 pojedinačne Grand Slam titule, koja se upravo vratila na teren nakon što je u rujnu rodila kćerkicu koja je dobila ime Alexis Olympia, pokreće kozmetičku liniju.

U siječnju je 36-godišnja Serena, koja je u braku sa Alexisom Ohanianom, suosnivačem Reddita, pokrenula postupak zaštite imena svog brenda "Aneres". Serena je odlučila odmah krenuti sa širokom kolekcijom proizvoda, od preparativne kozmetike do šminke, parfema, te proizvoda za njegu tijela i kose.

Američka tenisačica, koja je od turnirskih nagrada zaradila više od 84 milijuna dolara, a ukupno joj se bogatstvo procjenjuje na oko 170 milijuna dolara, najnovije je slavno ime u svijetu kozmetike kojim trenutačno dominiraju Rihannin "Fenty Beauty", "Kylie Cosmetics" Kylie Jenner, te "KKW Beauty" Kim Kardashian.

Serena se već potvrdila kao modna dizajnerica čija je linija predstavljena na newyorškom tjednu mode u rujnu 2016. godine, aktivna je i u kreiranju sportske odjeće u kojoj nastupa, pa ne treba sumnjati da će i u svijetu kozmetike biti uspješna.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 16:58