StoryEditor
LjepotaSUTRA NOVI BROJ MAGAZINA NEDJELJOM

Ekskluzivno: Splićani skinuli 30 kilograma, dobili nove zube i styling!

Piše PSD.
26. rujna 2015. - 17:33
Želim promjenu života! - uzviknula je Mladenka Jurčević, Splićanka koju je “pod svoje” uzeo makeover tim “Slobodne” i s njom radio puna tri mjeseca, a rezultate njezine transformacije pogledajte i pročitajte sutra, ekskluzivno u Slobodnoj Dalmaciji, u specijalnom izdanju priloga Magazin nedjeljom.

Mladenka je imala velikih zdravstvenih problema zbog nakupljenih kilograma, a posla je bilo i u usnoj šupljini.

- Naravno da sam se htjela brinuti o svojim zubima, ali kad nemate novca, onda je to nemoguće. Trebao mi je kredit da sredim svoje zube, ali, srećom, hvala “Slobodnoj” i dr. Davidu Zeki koji su mi omogućili da budem nova žena. Hvala i mojoj trenerici Ivani Bilan koja je pomogla da mjesečno 'skidam' 4 kilograma, dakle, u tri mjeseca oko 12 kilograma.

Sada se jako dobro osjećam - kaže Mladenka Jurčević, žena zmaj koja nikada nije zakasnila na trening, držala se svih naputaka i zadataka koje je pred nju stavio naš tim za makeover. I uspjela je. O njezinu uspjehu i tajnama prehrane i novog života čitajte opširno sutra, samo u “Slobodnoj”.

Također sutra u “Slobodnoj” možete vidjeti i zapanjujuću razliku na fotografijama - prije i poslije...

I Filip Lagator imao je vidljivih problema sa svoja 123 kilograma, a “Slobodna” mu je osigurala proteine i vježbanje pod nadzorom iskusnog trenera i kineziologa Joška Bašića.

- Filip je imao golem napredak. Pa pogledajte samo koliko je smršavio. Ima strašnu volju. Kupite “Slobodnu” sutra (nedjelja) i pročitajte kako je Filip vježbao i jeo da bi skinuo ovoliko kilograma - kaže Bašić.

I zaista, ako želite saznati kako postići idealnu težinu, te što jesti i kako trenirati, morate kupiti sutrašnje izdanje Magazina.


Magazin je novi prilog 'Slobodne' koji izlazi svake nedjelje!


Veliki tim


Naš tim trenera, stomatologa i stilista promijenio je živote dvoje Splićana. Zajedno su u tri mjeseca izgubili 30 kilograma, dobili su nove zube i kompletan styling! Sutra ne zaboravite kupiti \'Slobodnu\' i saznajte kako su izgledali prije, a kako izgledaju danas! Doznajte i što su jeli, kako su trenirali...


Osim makeovera, sutra u prilogu Magazin možete pročitati i ove teme:


• Truje li nas živa iz amalgamskih plombi?

• Sirutka – zaboravljeni eliksir naše domaće medicine

• Najveća prijevara 21. stoljeća: kako je mast nezasluženo “kriminalizirana”

• Probali ste sve moguće dijete, a i dalje ste debeli. Evo zašto ne možete smršavjeti!

• Kako produžiti život za 15 godina; donosimo 30 konkretnih smjernica za dug i zdrav vijek

• Znate li da je godišnji minimalni trošak ženske ljepote 12 tisuća kuna?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 11:44