StoryEditor
Ljepota'ČISTA DESETKA!'

'Nisam tila, nisam ni falila!': ovim je riječima Viktorija Rađa objasnila veliku promjenu koja joj se dogodila, reagirale brojne, pa i Ana Sasso

Piše M.K.
12. travnja 2018. - 19:21
pjaca

Uz hashtagove "vjetar u kosi" i "nisam tila, nisam ni falila", poznata Splićanka na Instagramu je otkrila značajnu promjenu u imidžu kojoj se "podvrgla", čini se, bez puno planiranja.

Moderni valovi na skraćenoj dužini kose naišli su na sveopće oduševljenje, a brzinom munje na novu frizuru su reagirale i poznate Splićanke s druge strane oceana, novinarka Marijana Marinović iz New Yorka, kao i modna blogerica Petra Nižetić iz San Francisca.

"Lipa ženo!" - napisala joj je nekadašnja splitska voditeljica, dok iz Marijaninog komentara nismo najsigurniji koliko je kompliment, a koliko kritika.

"O jebemu misha... ja mislila Franka Batelić!" - ustvrdila je naime, te dodala: "Dogodine ideš na Euroviziju!", na što se Viki od srca nasmijala.

 

Vjetar u kosi😂🤦🏻‍♀️ #wind #hairstyles #nisamtilanisamnifalila

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


"Lipa" - bila je kratka i jasna Ana Gruica.

"Lipa si uvik Viki...i bez frizure..cista 10-ka siiii " - napisala joj je Ana Sasso.

Još da čujemo što suprug Dino kaže na promjene? Vjerojatno mu teško ne padaju pored ovako lijepe žene. Koja pritom nikad ne skriva koliko je ponosna na svog voljenog muškarca.

#VIKTORIJA RAĐA

Izdvojeno

08. srpanj 2020 10:28