StoryEditorOCM
Hranatommy ‘gastrotjedan‘

Željeli ste kušati pravi rižoto? S ovim receptom otputovat ćete u Italiju preko pjata

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
20. listopada 2022. - 09:00

Na “Taste the Mediterranean“ gastronomskom festivalu je sudjelovao i poznati talijanski chef Roberto Cerea iz restorana "Da Vittorio" iz Bergama koji se može pohvaliti s tri Michelinove zvjezdice.

On je, između ostalog, okupljenima demonstrirao pravo umijeće u izradi onog pravog talijanskog rižota. Njegov je recept, pak, Tommyjev gastronomski konzultant i hrvatski kuhar 2021. godine, Fabricio Vežnaver prilagodio, a mi vam za današnji ručak sugeriramo da preko pjata „otputujete u Italiju“ zahvaljujući ovom sjajnom rižotu. Ovo jelo ujedno možete pronaći i na Tommy Gastro odjelu.

 

Rižoto s piletinom

Sastojci:

  • 2 žlice Il Casolare ekstra djevičanskog maslinovog ulja 
  • 1 dl Pošip Zlatan Otok bijelog vina
  • 1 glavica crvenog luka 
  • 2 režnja češnjaka 
  • 400 g pilećih prsa ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:04