StoryEditorOCM
HranaTommy gastrotjedan

S ovim receptom junetina u petak apsolutno ima smisla, a kada je spremite za ručak, vidjet ćete i zašto!

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
14. listopada 2022. - 09:09

U Tommyjevom master chef tjednu donosimo vam dašak “Taste the Mediterranean“ gastrofestivala. Točnije, njegova kompetitivnog dijela u kojem su snage odmjerili mladi chefovi. 

Trebalo je napraviti jelo koristeći namirnice iz košare iznenađenja koje je osigurao partner manifestacije, splitska tvrtka “Tommy”. Ona je već dugi niz godina pratitelj ovakvih i inih događanja u kojima sudjeluje sa svojim provjerenim, domaćim, najkvalitetnijim proizvodima. A što je najbolje, nisu oni samo rezervirani za chefove, ne, ne, tu su na policama njihovih dućana, pristigli s naših polja, farmi, mora...

U “košari iznenađenja” našli su se domaća junetina, bundeva, povrće, začini, gljive... Nakon brzinskog, 15-minutnog dogovora sa svojim mentorima chefovima, kuhari su krenuli u 90-minutni p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:36