StoryEditorOCM
HranaTommy ‘gastrotjedan‘

Pašticada petkom? Da, ali ako je od ove namirnice, istina je da se radi o nesvakidašnjoj kombinaciji, ali vrijedi je kušati

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
21. listopada 2022. - 09:00

Zadnji put smo odskočili od tradicije i na današnji dan (petak) umjesto ribe, ponudili meso. Vrijeme je, pak, da se vratimo na stare užance. Danas vam, stoga, nudimo dvostruku tradiciju – ribu i pašticadu u jedinstvenoj kombinaciji koju je za vas kreirao Fabricio Vežnaver, Tommyjev gastronomski konzultant i hrvatski kuhar 2021. godine. Pašticada i morski pas? Zašto ne!

 

Pašticada od morskog psa

Sastojci:

  • 800 g fileta očišćenog morskog psa
  • 2 glavice crvenog luka
  • 1 mrkva
  • 1 komad celera
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 žličica muškatnog oraščića
  • 1 žlica koncentrata rajčice
  • 2 žlice prošeka 
  • Il Casolare ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • sol
  • papar
  • 6 suhih šljiva namakanih u vodi 10-ak minuta

 

Priprema:

Zapecite odreske od morskog psa sa svih strana ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:12