Iskoristimo ono najbolje što nam proljeće nudi, od plodova prirode, do boraka vani na zraku.
I puno povrća koje će nam osnažiti organizam, napraviti detoks, a bogme i skinuti koje kilo viška. I tako nas u osvježenom izdanju "predati" nadolazećem ljetu.
Zato vam za ručak predlažemo proljetnu povrtnu mišancu.
Proljetna povrtna mišanca
Sastojci:
0,5 kg krumpira
1kg rajčica
Ulje
Za nadjev:
nekoliko češnjeva češnjaka
žlica nasjeckanog peršina
žličica ružmarina
žličica crvene paprike
sol, papar
krušne mrvice
pola litre temeljca
Postupak:
Pola kila krumpira i kilo rajčica narezati na tanke ploške, nauljiti pleh za pečenje.
U posudi pripremiti nadjev od usitnjenih češnjeva češnjaka, peršina, malo ružmarina, žličice crvene paprike, soli, papra, povezanih s krušnih mrvicama.
U...