Ovih predblagdanskih dana raste užurbanost i briga oko svega što nam treba za proslavu Božića i Nove godine, od ukrašavanja kuće do kupovanja darova, a domaćice i domaćine muči dilema što pripremiti za svečani stol. Najsigurnije je držati se starih recepata, ali mnogi žele i nešto novo, drukčije i možda jednostavnije, čak i jeftinije.
Baš zbog toga su "Tommy" i "Bobis" zajedno sa ŠKMER-om, Kuharskom akademijom u Splitu, priredili tri savršena menija koja je lako napraviti i manje vještijima za štednjakom. Uvjerili smo se gledajući kakvu kuharsku čaroliju postupno izvode chefovi i jedna slastičarka - Marija Lulić, Tereza Alabanda, Željko Neven Bremec, Dragutin Mandić i Petar Vlak. Najvažnija je priprema, znamo svi, a za ovu priliku su svi sastojci stigli iz "Tommyjevih" d...