StoryEditorOCM
Hranačoko senzacija

Ganache Double - torta koja će vas baciti u čokoladni trans

Piše PSD.
24. lipnja 2015. - 21:51
Ukoliko se spremate za neku posebnu prigodu koju planirate proslaviti za bogatom trpezom i očarati svoje goste vašim kulinarskim umijećem, predlažemo da za desert isprobate ovaj recept za čokoladnu tortu s ganacheom od tamne i bijele čokolade.

Riječ je o receptu 'Ganache Double' koji nam je otkrila mlada ekipa iz orebičke slastičarnice Croccantino, a iako na prvi pogled djeluje zahtjevno, riječ je o prilično jednsoatvnom receptu koji će vam samo oduzet malo više vremena. U svakom slučaju, konačan rezultat više se nego isplati!


Ganache Double



Sastojci za biskvit:

- 5 jaja
- 100 g šećera
- 150 g maslaca
- 100 g čokolade
- 80 g brašna
...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 21:23