StoryEditorOCM
HranaPromo

Blagdansko prejedanje: uzroci i posljedice

Piše PROMO
5. siječnja 2022. - 00:00

Nenad Bratković, magistar nutricionizma, univ.mag.pharm., vlasnik i voditelj nutricionističkog centra N:utriKlinika dijetoterapija i sportska prehrana (www.nutriklinika.com), utemeljenog 2007. godine, vodeći stručnjak u svom području donosi vrijedne savjete kako se pobrinuti za zdravlje tijekom blagdanskog razdoblja, gdje bogat blagdanski stol stavlja pred nas brojne izazove, u smislu hrane i pića kao utjecaja na probavni sustav

Božićni dani i novogodišnji praznici vjerojatno su najopuštenije i najljepše doba godine. Doba je to u kojem se sav stres generiran napornim radom, stresnim događanjima tijekom čitave godine, negativnim vijestima iz okoline nastoji smanjiti pojačanim društvenim životom. U ovim okolnostima - boravkom uz najdraže, prijatelje i obitelj. Uobičajeno je uz družen...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:37