StoryEditorOCM
Hranaokusi koje pamtimo

Za ovaj rižot kažu da je najukusniji, pripremite ga i sami se uvjerite je li to istina

Piše Native studio SD
21. rujna 2020. - 09:37

Na ulju zažutite naribane kapule, potom dodajte teletinu narezanu na komadiće i pirjajte dok teletina ne isuši. Dolijevajte pomalo pripremljenu juhu stalno miješajući otprilike 2-3 sata.

Potom dodajte pileća prsa narezana na male komadiće, zatim narezane rajčice ili koncentrat od rajčica, papar i sol, kuhajte još najmanje 3 sata, stalno miješajući, dodajte rižu i dalje dolijevajte juhu.

Kad je riža dopola gotova, dodajte sir i nasjeckan peršin, miješajte stalno dolijevajući juhu i kuhajte dok ne dobijete rastezljivu smjesu, ali tako da se u njoj riža razaznaje.

„Najbolje namirnice za ovo jelo potražite u Vašoj najbližoj Tommy prodavaonici."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 21:01