StoryEditorOCM
Hranaa što za ručak?

Tagliatelle, ravioli ili njoke - 'Pašta i svašta' predlaže tri jednostavna, ukusna recepta

Piše PSD.
28. svibnja 2014. - 13:42
Domaće tagliatele u umaku od tikvica s pancetom i cherry rajčicama



Sastojci:

- domaće tagliatelle 0,070 kg
- svježe tikvice 0,020 kg
- svježe kozice 0,020 kg
- panceta 0,010 kg
- cherry rajčica 0,020 kg
- maslac 0,005 kg
- vrhnje 0,005 l

Priprema:


Tikvice ribane na ploškice i kockice lagano prodinstati na maslacu uz dodavanje povrtnog temeljca te začiniti po potrebi.

Sa strane kratko prokuhati tagliatele i završiti ih u tavici sa umakom Kada je jelo gotovo servirati ga uz svježe naribane tikvice i kozicu lagano poprženu i omotanu u pancetu.

        
Domaći ravioli punjeni ricotta sirom u domaćem pesto umaku



Sastojci:

- domaći ravioli punjeni riccota sirom 0,070 kg
- vrhnje 0,005 l
- maslac 0,002 kg

Pesto umak:
- svježi bosiljak 0,005 kg
- bademi 0,005 kg
- svježa domaća rikola 0,005 kg
- eks...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:17