StoryEditor
Gastrokreativna kužina

Što se fino jede u Konobi ma:Toni? Isprobajte recepte chefa Tonija Arnerića

Piše PSD.
30. ožujka 2015. - 22:14
Nakon što smo vam prošlog tjedna predstavili novu omiljenu adresu splitskih bonkulovića, Konobu ma:Toni, danas donosimo tri sjajna recepta koje je samo za čitatelje Stila otkrio chef Toni Arnerić.



Sastojci:

Kruška
50 gr veganske čokolade
Pola naranče
Vrećica crnog čaja
10 gr šećera
Za veganski sladoled
Pola banane
100 gr šumskog voća
Pola dl sojina mlijeka
20 gr poprženih lješnjaka

Priprema:

Oguljenu krušku skuhati u crnom čaju s dodatkom šećera, naranče i vode. Čaj procijediti i nakon toga ga reducirati, te dodati vegansku čokoladu.

Za sladoled u blenderu smiksati bananu i šumsko voće sa sojinim mlijekom. Potom staviti u zamrzivač. Krušku na tavi politi veganskom čokoladom da je upije.

Servirati u dubokom tanjuru, tako da se kruška s čokoladom sjedini s veganskim sladoledom, i posuti grubo sjeckanim lješnjacima.



#MA:TONI

Izdvojeno