StoryEditorOCM
HranaU IŠČEKIVANJU BOŽIĆA

Splitski gastroadvent u znaku belgijske kuhinje

Piše PSD.
7. prosinca 2015. - 12:03

Restoran "Augubio Congo" na splitskom Peristilu bio je domaćinom ovotjednog Gastroadventa u Splitu, te dakako paljenja adventske svijeće.

Događaj je prošao u znaku nacionalnih jela belgijske kuhinje i vrhunskog piva, koje je promovirao "pivski sommelier" Andres Radoux, Belgijanac.

Čast je pripala radijskim novinarima iz Splita, a tradicijski obred u vizualnom smislu uveličale su i slatke jaslice postavljene u predvorju "Augubija"; rad su, naime, učenika Turističko-ugostiteljske škole iz Splita, predvođenih profesoricom slastičarstva Cvitom Lolić, a izrađene - poput kućice iz bajke - od krokanta i marcipana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:09