Mladi kuhar Toni Boban koji je osvojio Grand Prix na ovogodišnjem Biseru mora, otkrio nam je neke od svojih omiljenih recepata.
Uz malo umijeća i ljubavi prema spizi neku od ovih delicija možete pripremiti kod kuće, a ova i brojna druga jela s Tonijevim gastro potpisom možete isprobati i u splitskom restoranu No Stress gdje radi uz poznatog chefa Željka Nevena Bremeca.
Uz malo umijeća i ljubavi prema spizi neku od ovih delicija možete pripremiti kod kuće, a ova i brojna druga jela s Tonijevim gastro potpisom možete isprobati i u splitskom restoranu No Stress gdje radi uz poznatog chefa Željka Nevena Bremeca.
Ravioli punjeni skutom na podlozi od škampa i prošeka sastojci za raviole: - 0,5 kg glatkog brašna - 25 dag drum pšeničnog brašna - osam jaja od čega tri cijela i pet žumanjaka - sol, papar - 20 dag kravlje skute - sedam dag parmezana ... |