StoryEditorOCM
HranaKOVAČNICA UŽITKA

Nijemci luduju za pašticadom i rožatom iz ovog restorana, doznajte koje su nam recepte otkrili

Piše PSD.
15. prosinca 2015. - 21:03
"Uvijek u potrazi za neobičnim. Uvijek željni pozdraviti vas s osmijehom i očarati vaša osjetila. Uvijek i beskompromisno zabrinuti za kvalitetu", kad se jedan restoran, poput onog u starom dijelu Frankfurta imena "Höchster Genussschmiede", rukovodi ovakvim motom, onda nije ni čudno što biva proglašen najboljim. U slučaju gastronomske oaze njezina samozatajnog vlasnika Ivana Šteke, inače uspješnog građevinskog poduzetnika u Njemačkoj, to znači, i to drugu godinu zaredom, titulu najboljeg restorana u Frankfurtu, prema ocjeni magazina "Frankfurte Journal".


Juha od batata i naranče s pjenom od kokosova mlijeka
SASTOJCI:
2 crvena luka
1 kg batata
5-6 bionaranača
1 dl bijelog vina Porto...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:25