StoryEditor
Gastrovideo recept

Jednostavno, a efektno: od čokolade, pereca i bombona napravite soba Rudolfa

Piše PSD.
10. prosinca 2015. - 15:17
Evo sjajnog recepta za koji vam ne treba puno kulinarskog umijeća - napravite "chocolate bark" ukrašen likom simpatičnog soba Rudolfa. Bark (u prijevodu kora) je jednostavni slatkiš od otopljene čokolade posute različitim dodatcima poput orašastih plodova, suhog voća, drobljenih bombona..., a tradicionalno se radi u vrijeme adventa.

Ovaj je upotpunjen pepermintom i domišljato poslaganim bombončićima M&M i razlomljenim slanim perecima, a ako ne uspijete nabaviti slatkiše u obliku očiju napravite ih uz pomoć otopljene bijele i crne čokolade.

Evo videa, a više objašnjenja možete naći na ovom blogu.


Izdvojeno

04. kolovoz 2020 10:49