StoryEditorOCM
HranaPUCA OD OKUSA

Šalšu svi obožavamo, ali pome za zimu možete koristiti u drugoj, vrhunskoj deliciji; Recepte smo 'pokupili' od vrsnih kuharica, evo kako smokve pretvoriti u krepko jelo

Piše I. P.
25. rujna 2019. - 14:09
shutterstock_1469978987

S odlaskom ljeta sve je siromašnija ponuda svježeg sezonskog voća i povrća, ali to ne znači da i u ostatku godine ne možemo uživati u okusima koje volimo.

Vrijeme je za sakupljenje rezervi jer, osim u šalši, rajčicu možemo jesti i osušenu, a smokve kisele, a brojni drugi plodovi lijepo će se slagati u nekim kuhanim jelima.

Portal Domino donio je tako odlične prijedloge kako najbolje iskoristiti bogatstvo sezonskog voća kako bismo njegov okus mogli osjećati i nakon što sezona prođe, a svoje savjete dale su i iskusne kuharice.

1. Rajčice

Po našim domovima namirnica se uglavnom koristi za pripravu svima omiljene šalše, no s rajčicom se može napraviti puno više dobrih zimskih delicija.

Erin Hayes, voditeljica globalnog kulinarskog programa i strastvena vrtlarica izdvaja ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:53