StoryEditorOCM
HranaZDRAVLJE U ZALOGAJU

Zašto bi uskrsni kolač trebao biti prekaloričan i zahtjevan za pripremu? Evo recepta za fenomentalno tortu koju ne treba peći i u kojoj možete uživati bez grižnje savjesti

19. travnja 2019. - 11:07

Mia Šoškić, kao pravi sladokusac, svakodnevno priprema slastice sa prirodnim sastojcima i to u svojoj kavani UpCafe u Splitu. Dio svojih znanja i vizija zdravih deserata prenosi na radionicama kuhanja, a sa čitateljima Slobodne Dalmacije podijelila je recept za zdravu sirovu tortu.

Uz malo mašte, njene savjete i prijeko potreban multipraktik, vaš uskršnji stol ove godine može poprimiti novo lice, boje i mirise, a svakako ćete članove vaše obitelji razveseliti novim okusima.

Evo Mijinog recepta, dobar tek!

Sastojci za bazu:

- 9 medjool datulja (ako nisu medjool potrebno ih je prije namočiti u toplu vodu)

- 1 šalica badema (ili oraha ili indijskih oraha)

- 1 žlica kokosovog ulja

Priprema:

Sve sastojke stavite u multipraktik i miksajte dok se ne usitne i počinju povezivati. Pritiskom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:35