StoryEditorOCM
HranaNEĆETE PRESTATI MAZATI

Za Veliki petak želite baš jednostavan i lagan riblji obrok? Bit će gotov za tren, oduševit će ukućane i goste, savjet nam je dao poznati hrvatski chef

18. travnja 2019. - 10:02

Sastojci

200 g dimljenog lososa

200 g krem sira

6 komada maslina bez koštica

sok od pola limuna

peršin

kopar

2 žlice maslinova ulja

sol

papar

Priprema:

Narezati dimljeni losos na komadiće. U blender staviti svježi sir, limunov sok i maslinovo ulje, kratko izmiksati. Dodati komadiće dimljenog lososa i masline bez koštica pa blender nakratko uključiti nekoliko puta ako želite da pašteta bude zrnasta.

Sastojke dulje miksati ako želite da namaz bude kremast.

U namaz umiješati začinsko bilje i ohladiti u frižideru da se stisne. Poslužiti uz tost.

Chef Martin Grubiša 'Marvie Hotel & Health' - Restoran Da'Mar

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:46