StoryEditorOCM
Hranapredstavljeno u šibeniku

I baka Vlajina i baka Slavonka bile bi ponosne: gurmani poludjeli za ovim spojem hrvatskog specijaliteta i najpopularnijeg jela na svijetu

Piše PSD
10. travnja 2019. - 16:02

Nakon cronuta (spoja croissanta i krafne) i bronuta (spoja brioša i krafne), svijetu je predstavljen još jedan neobičan spoj, ovoga puta u hrvatskoj režiji. 

Chef Marin Medak osmislio je mlinzzu, hrskavi spoj mlinca i pizze, obogaćen zanimljivim nadjevima. Prezentirana je nedavno u Šibeniku, na gastro konferenciji Chef's Stage, a ovih se dana našla u prodaji, u Medakovom novom restoranu u prolazu Harmica kod Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Mlinci + pizza = MlinZZa ? #rougemarin #rougemarinzagreb #rougemarinhr #rougemarincity #novo #new #uskoro #soon #staytuned #mlinzza

A post shared by Rougemarin City (@rougemarincity_zagreb) on

25. travanj 2024 00:37