StoryEditorOCM
HranaOriginalnost okusa

Otočna dijetalna, a vrhunska spiza: ova dva domaća restorana našla su se u društvu najboljih na svijetu; Pogledajte što se nalazi na njihovom meniju kad zimi na otoku nema - ništa!

30. siječnja 2019. - 14:01

Zadarski riblji restoran "Foša" dva je protekla dana bio domaćin kreme hrvatskog ugostiteljstva, ili, bar, najvećeg dijela onoga dobrog što ugostiteljstvo u Hrvata ima.

Tu se u ponedjeljak i utorak održala redovna godišnja skupština chefova hrvatske udruge JRE, našeg dijela međunarodne asocijacije "Jeunes Restaurateurs", koja u Hrvatskoj okuplja 15 članica. JRE ukupno okuplja 360 vrhunskih chefova, a u Hrvatskoj su u toj udruzi najbolji – od Michelinovih Rudolfa Štefana iz šibenskog "Pelegrinija" i bračnog para Đekić iz rovinjskog "Montea" do chefova zagrebačkog "Dubravinog puta", "Boškinca" u Novalji i zadarske "Foše".

Svi su se oni našli na redovnom zasjedanju skupštine Udruge u Zadru kako bi dogovorili plan i program rada za ovu godinu, koji predviđa niz vrhunskih gas...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:07