Ukoliko se spremate za neku posebnu prigodu koju planirate proslaviti za bogatom trpezom i očarati svoje goste vašim kulinarskim umijećem, predlažemo da za desert isprobate ovaj recept za čokoladnu tortu s ganacheom od tamne i bijele čokolade.
Riječ je o receptu 'Ganache Double' koji nam je otkrila mlada ekipa iz orebičke slastičarnice Croccantino, a iako na prvi pogled djeluje zahtjevno, riječ je o prilično jednsoatvnom receptu koji će vam samo oduzet malo više vremena. U svakom slučaju, konačan rezultat više se nego isplati!
Riječ je o receptu 'Ganache Double' koji nam je otkrila mlada ekipa iz orebičke slastičarnice Croccantino, a iako na prvi pogled djeluje zahtjevno, riječ je o prilično jednsoatvnom receptu koji će vam samo oduzet malo više vremena. U svakom slučaju, konačan rezultat više se nego isplati!
Ganache Double Sastojci za biskvit: - 5 jaja - 100 g šećera - 150 g maslaca - 100 g čokolade - 80 g brašna ... |