Nakon što smo vam prošlog tjedna predstavili novu omiljenu adresu splitskih bonkulovića, Konobu ma:Toni, danas donosimo tri sjajna recepta koje je samo za čitatelje Stila otkrio chef Toni Arnerić.
Sastojci:
Kruška
50 gr veganske čokolade
Pola naranče
Vrećica crnog čaja
10 gr šećera
Za veganski sladoled
Pola banane
100 gr šumskog voća
Pola dl sojina mlijeka
20 gr poprženih lješnjaka
Priprema:
Oguljenu krušku skuhati u crnom čaju s dodatkom šećera, naranče i vode. Čaj procijediti i nakon toga ga reducirati, te dodati vegansku čokoladu.
...
Sastojci:
Kruška
50 gr veganske čokolade
Pola naranče
Vrećica crnog čaja
10 gr šećera
Za veganski sladoled
Pola banane
100 gr šumskog voća
Pola dl sojina mlijeka
20 gr poprženih lješnjaka
Priprema:
Oguljenu krušku skuhati u crnom čaju s dodatkom šećera, naranče i vode. Čaj procijediti i nakon toga ga reducirati, te dodati vegansku čokoladu.
...