StoryEditorOCM
Hranadelicije

Morske gastronomske igre Davida Skoke sa sirovom ribom

Piše PSD.
27. siječnja 2015. - 16:11
Na početku svega bijaše kvalitetna namirnica - u svakoj priči o vrhunskom chefu, ona je uz talent, iznimnu želju za učenjem i stalnim napredovanjem, skoro pa najvažnija karika u stvaranju cjelovite gastronomske priče.

A kod vrhunskog stručnjaka Davida Skoke, vlasnika konobe "Batelina" pokraj Pule za kojeg se mjesto mora rezervirati i po desetak dana ranije, izbor namirnice je pao na svježu ribu. Ponavljamo, isključivo svježu ribu koja dolazi preko ruku ribara iz Skokine obitelji.

David, istaknuti chef čiji je restoran lanjske godine proglašen najboljim u Hrvatskoj, inače i strogi mentor u RTL-ovu gastronomskom showu "Jezikova juha", kaže kako je imao sreću biti okružen s četiri generacije ljudi od mora. A pokraj takvih znalaca, takvih meštara, vrlo brzo naučiš da se na ribi m...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 09:38