StoryEditorOCM
Hranaprijedlog za ručak

Konoba "Zora bila" na Žnjanu: malo mjesto za veliki gastrogušt

Piše PSD.
7. prosinca 2014. - 11:07
Prve dvije godine je bilo najteže, a kada je krenulo, kada su obavili ono što bi se moglo nazvati pravim projektom, i to bez kune marketinga, tada su Dane i Sandra Tahirović konačno odahnuli. Ali ako je išta teško napraviti u gradu Splitu, onda je to ljude naučiti na nešto novo, usaditi im ljubav prema nečem što do tada nisu probali.

No Dane i Sandra su uspjeli, u trećoj godini od kada je njihova konoba - pizzerija "Zora bila" otvorila vrata u kvartu Žnjan, na istoku grada, stekli su vjernu klijentelu koja zna da će u ovom malom lokalu tog dana uživati u vrhunskom gastronomskom iznenađenju.

- Ne, kod nas nema standardnog jelovnika. Kod nas se kuha od onoga štosmo taj dan našli na pazaru ili peškariji, i to od najkvalitetnijihnamirnica, domaćih, friških, sezonskih. Kad smo ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 20:54