StoryEditorOCM
Hranazdrava poslastica

Deset jednostavnih recepata za sasvim drugačiju vruću čokoladu

Piše PSD.
2. prosinca 2014. - 18:01
Prema istraživanju provedenom na američkom Sveučilištu Cornell, šalica vruće čokolade sadrži dvostruko više antioksidansa nego dvije čaše crnog vina ili tri šalice zelenog čaja te znatnu količinu flavonoida koji ujednačuju krvni tlak i sprječavaju nastanak ugrušaka. Osim toga, dokazano podiže raspoloženje i popravlja koncentraciju. Eto vam dovoljno razloga da iskapite bar jednu dnevno.


A da vam ne bi brzo dosadila, potražili smo recepte za malo drugačiju toplu čokoladu i na jednome mjestu naišili na pravo izobilje. Blogerica Patricia Conte na stranici SheKnows.com objavila je vrlo praktičan grafikon koji možete sačuvati negdje na desktopu i poćiriti kad god vam se pije topla čokolada, na malo drugačiji način. Evo ga:


Dakle, vruću čokoladu možete začiniti sa ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:29