Ima gastronomada iz cijelog svijeta koji na mjesto za stolom u “Nomi” čekaju i po šest mjeseci. A ima i onih kojima se rezervacija u glasovitom kopenhaškom restoranu, već nekoliko godina najboljem na svijetu, odobri za tri dana. Ta je čast pripala kvartetu iz splitskog restorana “Paradigma” – Mladenu Livaji, restoran manageru, sommelieru Roku Bekavcu, šefu kuhinje Anti Udovičiću i sušefu Aleksandru Kajtaziju.
Sve odreda mladoj ekipi maksimalne starosti do 30 godina, koja je svojim originalnim zahtjevom za večerom u bivšem kopenhaškom lučkom skladištu očito oduševila vlasnika, chefa Renea Redžepija.
Došli s darovima
U svakom slučaju, kao pravi gosti nisu došli praznih ruku. Osim kartona sa šest boca orange vina naših vrhunskih vinara, donijeli su i nešto posve or...
Sve odreda mladoj ekipi maksimalne starosti do 30 godina, koja je svojim originalnim zahtjevom za večerom u bivšem kopenhaškom lučkom skladištu očito oduševila vlasnika, chefa Renea Redžepija.
Došli s darovima
U svakom slučaju, kao pravi gosti nisu došli praznih ruku. Osim kartona sa šest boca orange vina naših vrhunskih vinara, donijeli su i nešto posve or...