StoryEditorOCM
Hranakuhanje s pivom

Isprobajte slasne dagnje s pivom po receptu chefa Marina Medaka

Piše PSD.
18. studenog 2014. - 15:02
Poznati chef Marin Medak pokazao je da pivo može biti savršen dodatak različitim vrstama jela pa čak i dagnjama te desertu od kestena i krušaka.
 
Marin Medak, chef i vlasnik bistroa RougeMarin, na kulinarskoj radionici u sklopu Tjedna dobre hrane skuhao je dagnje s pivom Karlovačko Royal 1854. Isto pivo koristio je za pripremu zanimljivog deserta - moussea od kesten pirea s kruškama i kremom od piva.



Karlovačko Royal 1854, zbog svoje iznimne punoće okusa, kojeg mu daje posebna sorta aromatičnog hmelja te dvije vrste ječmenog slada, izvrsno se sljubilo s navedenim jelima koja su nakon kuhanja degustirali okupljeni posjetitelji i ljubitelji kulinarstva i piva.

Osim ovih zanimljivih jela, chef Marin pripremio je i gulaš s Karlovačkim crnim pivom, a nakon što je pokazao da kuhanje s...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:49