Društvena mrežapretjerala s 'popravljanjem'

Zbog influencerice rođene u Hrvatskoj Amerikanci umiru od smijeha, sjetili se afere s poznatim zavodnikom pa zaključili: Sigurno je vidio samo slike s Instagrama...

Piše L.L.
bla

Da Instagram vrvi od digitalno obrađenih fotografija djevojaka koje misle da u prirodnom izdanju ne izgledaju dovoljno atraktivno pa ne mogu odoljeti potrebi da se malo 'poprave' jasno je i onima koji tek povremeno prelete ovom popularnom društvenom mrežom pa je lako pomisliti 'pa što, kao da je to nešto strašno'.

No prije nego se zaigrate filterima, evo vam primjer kako to ne bi trebalo raditi. Deset influencerica iz priloženog videa izabrano je u top listu cura koje na Instagramu ne izgledaju ni približno slično kao u prirodi, a među njima se našla i Soraja Vučelić, Crnogorka rođena u Kninu koju smo imali prilike upoznati u jednom regionalnom izdanju reality showa Big Brother.

Od tad se poprilično promijenila, no čini se kako misli da transformacija nije potpuna pa se na fotografijama koje objavljuje na svom profilu redovito dorađuje. U prilogu ju se proziva zbog neumjerenog (pre)uređivanja fotografija i uspoređuje s paparazzo fotkama, a sjetili su se i da je, navodno, imala vruću aferu s poznatim nogometašem.

'Neymar je iz Barcelone poslao privatni zrakoplov po nju. Vjerojatno ju je vidio samo na Instagramu', zaključeno je.